Vabimo vas na novoletni koncert 2008 https://granitemj.com advantages of our granite company.

Cambria quartz backsplash and marble bathroom countertops graniteempirecin.com.

 

Mešani pevski zbor Mavrica je bil ustanovljen 1. decembra leta 1993. Njegova zborovodkinja je že od začetka ga. Darinka Fabiani. Pobudo za ustanovitev sta dala zakonca Darinka in Marko Fabiani z namenom pridobitve mešanega zbora, ki bi bil uglašen na Komorni orkester Vrhnika, ki ga vodi Marko Fabiani. Ideja se je porodila ob bližajočem se novoletnem koncertu, ki tradicionalno popelje Vrhničane v novo leto. Program le-tega obsega popularno orkestralno glasbo in znane vokalne melodije ob spremljavi orkestra. Od takrat se je zbor razširil in nastopa tudi na samostojnih koncertih. Sodelovali smo tudi z zborom iz Italije in se zanimamo za izmenjavo med zbori. Za vse nadaljne informacije nas pokličite. Podatki so tukaj.

 

Stopaj po sledi mavrice,
stopaj za zvoki pesmi
in vsepovsod te bo obdajala lepota.
Po sledi mavrice vodi pot
iz najgostejše megle.

Navajska pesem

 

NOVICE

Vrhnika, 6. 1. 2005:

Pripravljamo se na Novoletni koncert 2005. Več o tem TUKAJ.

Vrhnika, 1. 12. 2004:

Na regionalnem tekmovanju pevskih zborov smo prejeli bronasto nagrado. Od 100 možnih točk smo jih dobili 69.7 in s tem za 0.3 točke zgrešili srebrno nagrado. Pa naslednjič. Izvajali smo Resonet in Laudibus, Frühzeitiger Frühling, Nmau čriez Izaro, ter Majevo.

Vrhnika, 4. 4. 2004:

Včerajšnja 10 letnica zbora je bil, po mnenju mnogih, naš najboljši koncert do sedaj. Publika v Slovenski filharmoniji v Ljubljani, kjer je potekal koncert, je bila zelo razpoložena in navdušena. Prvič smo se predstavili v spremenjeni podobi; ženske so, z Darinko na čelu, dobile nove bluze, tokrat rožnatih barv. Slike sledijo kmalu.

POJDITE NA: Uvod | O zboru | Koncerti | Slike | Kontakt | Povezave

Nove strani